Informatii utile

Despre agricultura

Agricultura este procesul de producție a alimentelor, a hranei pentru animale, a fibrelor și a altor produse rezultate prin cultivarea anumitor plante și creșterea animalelor domestice.

Practica agriculturii este, de asemenea, cunoscută sub numele de “agricultură”, în timp ce oamenii de știință, consacrați îmbunătățirii metodelor și implementărilor agricole, mai folosesc expresia de “ocupat în agricultură”.

Agricultura de subzistență este agricultura care exploatează o zonă mică, cu resurse limitate de resurse, și produce doar suficientă hrană pentru a satisface nevoile familiei sale.

La celălalt capăt se află agricultura intensivă comercială, inclusiv agricultura industrială.

Această agricultură implică domenii mari și / sau un număr mare de animale, resurse mari de resurse (pesticide, îngrășăminte etc.) și un nivel ridicat de mecanizare.

Alte produse de producție agricolă includ lemnul, îngrășămintele, piei de animale, piele, produse chimice industriale (amidon, zahăr, alcool și rășini), fibre (bumbac, lână, cânepă, mătase și in); flori tăiate, plante ornamentale și pepiniere, pești tropicali și păsări pentru comerțul cu animale de companie și medicamente legale și ilegale (biofarmaceutice, tutun, marijuana, opium, cocaină).